Publicaties bestellen

Publicaties

Algemene infobrochure over thuisverpleging bij het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

Flyer met de contactgegevens van alle afdelingen van Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen.

De diagnose van diabetes is vaak ingrijpend en roept heel wat vragen op. Hoe ernstig is mijn type van diabetes? Moet ik mijn levensstijl aanpassen en zal dit helpen? Diabeteseducaties helpen je verder op weg.

Tips om (zorg)infecties te voorkomen. Tips i.v.m. algemene hygiëne, hygiëne bij een wonde, katheter of inspuiting, hoest- en handhygiëne.

Deze brochure bevat meer info over onze dienstverlening voor diabetici.

Deze brochure geeft meer uitleg over decubitus (doorligwonden), via praktische tips en adviezen.

Gezond & voedzaam eten: concrete tips om ondervoeding te voorkomen

Folder met info over MRSA

Folder met informatie over opiaten en tips om nevenwerkingen van opiaten te verminderen.

Deze brochure bevat meer informatie over de verschillende types tilliften. Je verpleegkundige licht graag deze brochure persoonlijk toe.

27ste jaargang, nr. 102, september 2020

28ste jaargang, nr. 104, maart 2021

28ste jaargang, nr. 104, maart 2021

28ste jaargang, nr. 106, september 2021

28ste jaargang, nr. 107, december 2021

29ste jaargang, nr. 108, maart 2022

29ste jaargang, nr. 108, maart 2022

29ste jaargang, nr. 109, juni 2022

29ste jaargang, nr. 110, september 2022

29ste jaargang, nr. 111, december 2022

Het Wit-Gele Kruis ontwikkelde een nieuwe online toepassing die het mogelijk maakt om zorginformatie tussen je behandelende arts en je verpleegkundige te delen. Ook jij als patiënt hebt uiteraard toegang tot deze gegevens. mijnWGK draagt op die manier bij tot de belangrijke zorgafstemming tussen arts, verpleegkundige en patiënt.

Samenwerking met alle zorg- en welzijnsactoren, scholen, opleidngscentra, verenigingen... is één van onze speerpunten in onze organisatiestrategie. In deze brochure stellen we jullie graag voor op welke expertise en dienstverlening van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen jullie zoal beroep kunnen doen.

In deze brochure vind je een overzicht van de voordrachten die het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen kan geven en die mogelijk interessant zijn voor je vereniging of organisatie.

Adres

Het Wit-Gele Kruis vzw verwerkt de persoonsgegevens uit dit webformulier om de door jou opgevraagde publicatie te kunnen bezorgen. Meer informatie hierover kan je terugvinden in de privacyverklaring van het Wit-Gele Kruis vzw. 

© 2022 Wit-Gele Kruis