Jobstudenten | Wit-Gele Kruis Limburg
Jobstudenten: vakantie- of weekendwerk bij het Wit-Gele Kruis

Jobstudenten

Vakantie- of weekendwerk bij het Wit-Gele Kruis Limburg? 4 vliegen in 1 klap !

0

Een vakantie- of weekendjob?

Je kan ook proeven van thuisverpleging door in het weekend of de vakanties te werken als zorgkundige of zelfs als verpleegkundige.

Dat kan als...

  • Zorgkundige: dat kan als je geslaagd bent voor je eerste jaar als student-verpleegkundige. Hoewel je nog niet alle verpleegkundige handelingen zelfstandig mag uitvoeren, leer je zo heel wat bij. De nadruk ligt op verantwoordelijkheid dragen over de totaalzorg van een groep patiënten (door alleen te werken), met aandacht voor observeren en rapporteren. De zorgkundige die tijdens de vakantiemaanden ons team versterkt, neemt bovendien actief deel aan het patiëntenoverleg (11-12-overleg). Er is aandacht voor een aantal doelstellingen die moeten bijdragen in de opleiding tot verpleegkundige. Uiteraard sta je onder toezicht van een toezichthoudende verpleegkundige.
  • Verpleegkundige: je kan ook een centje bijverdienen als afgestudeerde verpleegkundige. Ben je afgestudeerd verpleegkundige, maar studeer je nog verder? Dan is een job als vakantiewerker of weekendwerker een ideale bijverdienste voor jou!
  • Vroedvrouw: elk jaar zijn wij op zoek naar afgestudeerde vroedvrouwen die graag tijdens de zomervakantie in juli en augustus vakantiewerk willen doen binnen ons team. Bij interesse kan je het sollicitatieformulier online invullen/ mailen naar de coördinator van het vroedvrouwenteam. Let op! Om aangenomen te worden moet je in het bezit zijn van het diploma vroedkunde en beschikbaar zijn zowel in juli als augustus.

4 maal winnaar

Je verdient niet alleen een centje bij, maar leert tegelijkertij de job van thuisverpleegkundige kennen. Je neemt een kijkje achter de schermen van het Wit-Gele Kruis Limburg én je verwerft tijdens je vakantie- of weekendwerk heel wat competenties die je in je latere beroepsloopbaan van pas zullen komen.

0

Nog vragen?

Anka Vankerkom
Anka Vankerkom
Stafmedewerker HRM
089-36 08 86
anka.vankerkom [at] limburg.wgk.be

Bekijk ook

Onze troeven: job in eigen regio, goed loonpakker, extralegale voordelen,...

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Limburg heeft meerdere voordelen.

Stages verpleegkundigen

Stages voor verpleegkundigen

Een goede manier om het Wit-Gele Kruis Limburg te leren kennen en van een job als thuisverpleegkundige te proeven, is een stage lopen.

Hier vind je alles wat je moet weten om je stage in goede banen te leiden. 

Jobevents

Jobevents

Op onze jobevents en inleefmomenten stellen we onze jobs aan je voor en kan je terecht met al je vragen.

© 2019 Wit-Gele Kruis