U bent hier

Online gezondheidsmagazine gezondthuis.be

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen
Screenshot homepage Gezondthuis.be

Wit-Gele Kruis lanceert het online gezondheidsmagazine gezondthuis.be. Iedereen kan er terecht voor allerlei tips en tricks m.b.t. jouw gezondheid, artikels waarbij experten aan het woord zijn, getuigenissen van patiënten, aangepaste recepten ...

De insteek van de website is op een gezonde manier langer thuis wonen. De website is opgebouwd rond een aantal hoofdthema’s: diabetes, dementie, geestelijke gezondheid, incontinentie, langer thuis wonen, kanker, sneller thuis na opname, zorgen voor anderen.

Met het online gezondheidsmagazine willen we gezondheidsinformatie en moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken. Een aantal bekende Vlamingen delen hun persoonlijke ervaringen op het vlak van gezondheid, beweging en voedingsgewoonten. Zo heeft bv. Selah Sue het over het leven met een depressie.

Ook alledaagse en herkenbare onderwerpen zoals slaapproblemen, maagklachten, zorgen voor anderen ... komen aan bod. Een extra troef van gezondthuis.be zijn de aangepaste recepten voor mensen die bv. gluten- of zoutvrij willen eten.

Gezondthuis.be is een gezamenlijk project van alle Wit-Gele Kruisprovincies en de federatie. De inhoud is gelinkt aan het magazine ‘Gezond thuis’ dat we viermaal per jaar aan onze patiënten bezorgen. Hier kan je je abonneren op het magazine.

Jouw toekomstige collega’s & patiënten trekken je over de streep