Onze troeven | Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant
verpleegkundige-Wit-Gele Kruis-met patiënt

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heeft verschillende voordelen.

1. Unieke zorgrelatie

Je komt bij de patiënten thuis. Zo krijg je een goed totaalbeeld van de patiënt en kan je een adviserende rol opnemen. Hiervoor werken we nauw samen met de mantelzorger, huisarts en andere zorgverleners.

2. Begeleiding bij opstart

Je peter of meter gidst je doorheen de eerste weken. Tijdens twee onthaalmomenten krijg je de meeste relevante informatie. Het eerste jaar doorloop je een deel van het introductietraject. We bieden ook verschillende opleidingsmogelijkheden.

3. Zelfstandig maar toch in team

Je werkt zelfstandig, maar je kan ook rekenen op een team van verpleegkundige collega's en ondersteunende diensten voor vragen, ondersteuning of begeleiding.

4. Persoonlijke ontwikkeling

We zorgen dat onze medewerkers alle mogelijkheden krijgen om zich bij te scholen en zich verder te ontwikkelen. We ondersteunen ook mensen die zich willen omscholen tot verpleegkundige (via project 600), of een brugopleiding op kaderopleiding willen volgen.

5. Combinatie werk en gezin

Samen met de personeelsdienst en jouw leidinggevende bekijken we hoe je met een goede balans tussen werk en privé je job kan uitoefenen. Wijzigt je gezinssituatie en wil je bijvoorbeeld meer tijd met je gezin spenderen? We staan ook open voor deeltijdse contracten. 

6. Werk in je eigen regio

Wie niet te lang onderweg is tussen werk en thuis heeft in de regel minder stress en een harmonieuzer privéleven. We gaan samen met jou op zoek naar de tewerkstellingsmogelijkheden in een van onze 14 afdelingen.

7. Kwaliteit en innovatie

Het Wit-Gele Kruis is een sterke speler binnen de thuisverpleging. We ontwikkelen steeds nieuwe methodieken om de thuisverpleging nog beter uit te bouwen. De thuisverpleegkundige biedt kwalitatieve zorg en heeft een preventieve, coachende en adivserende rol.

8. Verschillende specialisaties

Onze referentieverpleegkundigen zijn gespecialiseerd in een specifiek domein van de zorg en scholen zich voortdurend bij in nieuwe ontwikkelingen. Zij staan dagelijks in de zorg, maar stellen hun kennis ook ter beschikking van patiënten, collega's en andere zorgverleners.

9. Zelfsturende wijkteams

Bij ons voel je je vrij in je job en krijg je veel verantwoordelijkheden dankzij het concept zelfsturing. Medewerkers denken mee na over de organisatie. Ze krijgen inspraak en kunnen mee beslissen over hun werk. Dat zorgt voor veel voldoening.

 

Nog vragen?

Liselore Dubois

Dienst HR - Rekruteringsverantwoordelijke

016-31 79 28

solliciteren [at] wgkvlb.be

© 2019 Wit-Gele Kruis