Werken bij de Federatie - Wit-Gele Kruis van Vlaanderen | Wit-Gele Kruis

Werken bij de Federatie - Wit-Gele Kruis van Vlaanderen

Het Wit-Gele Kruis is al sinds 1937 een vaste waarde in de thuisverpleging. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie die de thuisverpleging van patiënten centraal stelt.

Het Wit-Gele Kruis van Vlaanderen is de Federatie van de vijf autonome Vlaamse provinciale Wit-Gele-Kruisverenigingen die de thuisverpleging op het terrein organiseren. Zowel de Federatie als de provinciale verenigingen hebben het statuut van vereniging zonder winstoogmerk.

De Federatie ijvert voor een kwaliteitsvolle thuisverpleging in respect voor de autonomie van haar leden, de provinciale Wit-Gele-Kruisverenigingen. De Federatie realiseert dat via o.a. vertegenwoordigingswerk en onderhandelingen bij diverse overheden en instanties; het formuleren van aanbevelingen rond kwaliteit van zorg en arbeidsvoorwaarden; het organiseren van overlegplatforms o.m. op bestuurs- en directieniveau; het verzekeren van de vereiste informatie-uitwisselingen; het formuleren van standpunten en het goed beheer van de middelen vereist voor deze taken en het realiseren van innoverend en ondersteunend wetenschappelijk onderzoek in de thuisverpleging of de eerstelijnsgezondheidszorg.

Jobs

Bij de Federatie hebben onze medewerkers doelmatige functieprofielen die steunen op specifieke competentieprofielen met een mix aan kennis, vaardigheden, attitudes en ervaring.

Onze troeven

Een loopbaan op maat in eigen regio

Doorheen je leven veranderen je behoeften en mogelijkheden als medewerker. Wil je meer of minder uren werken? Het Wit-Gele Kruis speelt hier graag op in. Samen met jou stippelen we je een persoonlijk professioneel ontwikkelingspad uit.

Bij ons kan je voltijds werken (38 u) of deeltijds (16u, 20u, 24u, 28,5u, 30u, 32u). Je werkt in de voormiddag, namiddag en/of avond. In welk dagdeel je werkt, hangt af van het aantal uren dat je werkt en welke afspraken je maakt met je verantwoordelijke of coach.

Je persoonlijke ontwikkeling

Als jij je kennis aanscherpt, is dat goed voor jezelf en voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom houden we van mensen met ambitie, die willen bijblijven met de allernieuwste ontwikkelingen in de zorg. Bij ons heb je tal van doorgroeimogelijkheden. Je kan je bijvoorbeeld specialiseren in een bepaald referentiedomein.

Loonpakket

Het loonpakket voor verpleegkundigen

  • basisloon bepaald door de loonschalen van de sector, aangevuld met supplementen voor onder meer avonden, weekends en feestdagen
  • relevante anciënniteit wordt meegenomen
  • aanvulling met een eindejaars- en attractiviteitspremie en (enkel en dubbel) vakantiegeld.
  • hospitalisatieverzekering en/of verzekering ongeval privéleven
  • financiële tussenkomst bij langdurige afwezigheid
  • groepsverzekering waarbij premies verder betaald worden bij bepaalde afwezigheden
  • maaltijdcheques
  • een voordelige verlofregeling
Openstaande vacatures
0
  • Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij onze federatie (in Brussel). Spontane sollicitaties mogen via e-mail gestuurd worden naar directie [at] vlaanderen.wgk.be (subject: Spontane%20sollicitatie%20Wit-Gele%20Kruis%20van%20Vlaanderen) .
  • Wil je kijken of er een interessante vacature is in één van de Vlaamse provincies? Surf dan naar www.witgelekruis.be/jobs.

© 2019 Wit-Gele Kruis