COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Katalien Dendooven volgt Ann Pollentier op als Algemeen Directeur van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

09 december 2018

Op 1 januari 2019 gaat mevrouw Ann Pollentier met welverdiend pensioen. Gedurende 23 jaar was zij als Algemeen Directeur de drijvende kracht achter onze organisatie. Mevrouw Katalien Dendooven neemt de functie als algemeen directeur van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen over van mevrouw Ann Pollentier.

Foto van links naar rechts: Katalien Dendooven, voorzitter dr. Griet De Brabanter en Ann Pollentier

Op 1 januari 2019 gaat mevrouw Ann Pollentier met welverdiend pensioen. Gedurende 23 jaar was zij als Algemeen Directeur de drijvende kracht achter onze organisatie. Zij heeft het mogelijk gemaakt dat onze verpleegkundigen en ondersteunende medewerkers elke dag het beste van zichzelf kunnen geven om onze patiënten te verzorgen in hun vertrouwde thuisomgeving. Ze bouwde het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen uit tot een sterke organisatie waar een warme en kwaliteitsvolle zorg voor de patiënt centraal staat.

Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is mevrouw Pollentier dan ook ontzettend dankbaar voor haar gepassioneerde inzet voor onze organisatie en wenst haar een deugddoend pensioen toe. In januari kunnen al de collega’s haar uitzwaaien op het jaarlijkse personeelsfeest. “Het is met een heel goed gevoel dat ik terugblik op mijn drieëntwintigjarige loopbaan in het Wit-Gele Kruis van West-Vlaanderen. Onvoorstelbaar hoeveel succesvolle innovaties er in deze periode werden gerealiseerd en dit op diverse gebieden. Dit was nooit mogelijk geweest zonder het prachtig team die onze organisatie vertegenwoordigt.”
 

Mevrouw Katalien Dendooven neemt de functie als algemeen directeur van het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen over van mevrouw Ann Pollentier. Katalien Dendooven is vroedvrouw met een masterdiploma medisch sociale wetenschappen (optie beheer en beleid van gezondheidsvoorzieningen). Ze heeft reeds een rijke werkervaring binnen de gezondheidssector en was eerder werkzaam bij het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen als directeur zorg. “Ik heb er heel veel zin in om samen met de collega’s de vele uitdagingen en opportuniteiten in de eerstelijnszorg aan te pakken. De grote uitdaging zal erin bestaan om een evenwicht te vinden tussen de belangen van alle betrokken partijen, nl. patiënten en mantelzorgers, onze medewerkers, doorverwijzers en de overheid.”

© 2019 Wit-Gele Kruis