mijnWGK mijnWGK

mijnWGK nu toegankelijk voor Limburgse artsen

Limburg

Sinds maandag 21 november kunnen ook Limburgse artsen terecht op mijnWGK om het elektronisch verpleegdossier van hun patiënten die door het Wit-Gele Kruis verzorgd worden, te consulteren. Op 15 oktober werd mijnWGK gelanceerd tijdens de jaarlijkse Domus Medica huisartsenconferentie. Daarna was het wachten op een gefaseerde uitrol over Vlaanderen. De voorbije weken werden alle dossiers van Limburgse patiënten die hun toestemming gaven voor gegevensdeling, in het systeem ingeladen.

Voordelen mijnWGK

  • Up-to-date zorginformatie
  • Eenvoudig en snel toegankelijk
  • Vanuit uw huisartsenpakket via één muisklik: u moet niet meer apart inloggen
  • Optimalisering zorg: nauwgezette opvolging van de patiënt dankzij online gegevensdeling
  • Gelijkaardige werking als Recip-e, e-Fact, Mycarenet en Vitalink
  • Sterk beveiligd

Single sign-on via meest courante huisartsenpakketten

Werkt u met één van de courante pakketten: Medidoc, Health One, Windoc of CareConnect? Dan kan u vanuit dit pakket met één huisartsenpakket mijnWGK rechtstreeks raadplegen. U hoeft niet opnieuw in te loggen.

Werkt u met een ander huisartsenpakket? Dan kan u mijnWGK raadplegen via de website (bovenaan klikken op “mijnWGK”) of via de url www.witgelekruis.be/mijnwgk. Tip: U kan dit webadres opslaan bij uw favorieten.

Contactverpleegkundige Wit-Gele Kruis geeft info

Onze contactverpleegkundigen werden opgeleid om u mijnWGK tijdens een volgend bezoek toe te lichten. Indien u dit wenst, kunnen we zorgen voor een toelichting van mijnWGK tijdens een LOK of ander overlegmoment van huisartsen.

Info en vragen

Contacteer:

Terug naar overzicht