cover boek Wit-Gele Kruis de naakte waarheid over zelfsturing thuisverpleging cover boek Wit-Gele Kruis de naakte waarheid over zelfsturing thuisverpleging

Nieuw boek - De naakte waarheid over zelfsturing

Oost-Vlaanderen

Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen schrijft praktisch boek over haar veranderingsproces.

Wat is zelfsturing? Kunnen medewerkers zelfsturend werken? Wat is de rol van het topmanagement in een zelfsturende organisatie? Hoe begin je aan de omschakeling en hoelang duurt ze?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De naakte waarheid over zelfsturing schetst hoe het veranderingsproces binnen Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen stap voor stap gerealiseerd werd. De wetenschappelijke achtergrond van dit boek zorgt ervoor dat algemeen directeurs, directieleden, hr-managers, bestuurders en veranderingsmanagers hun organisatie nu ook zelf kunnen begeleiden in de transformatie naar zelfsturing.

De naakte waarheid over zelfsturing is een handig inspiratieboek en werpt een diepgaande blik op een organisatie die vooruit blijft kijken.

Bestel nu dit boek!

Meer weten over onze thuisverpleging?

 

Terug naar overzicht