Coronavirus (COVID-19): informatie en richtlijnen? Bekijk onze 'coronapagina'.

Wit-Gele Kruis stelt online gezondheidsmagazine gezondthuis.be voor

09 juni 2016

Het Wit-Gele Kruis lanceert het online gezondheidsmagazine gezondthuis.be. Je kan er terecht voor allerlei tips en tricks m.b.t. jouw gezondheid, artikels waarbij experten aan het woord zijn, getuigenissen van patiënten, aangepaste recepten ...

De insteek van de website is op een gezonde manier langer thuis wonen. De website is opgebouwd rond een aantal hoofdthema’s: diabetes, dementie, geestelijke gezondheid, incontinentie, langer thuis wonen, kanker, sneller thuis na opname, zorgen voor anderen.

Met het online gezondheidsmagazine willen we gezondheidsinformatie en moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken. Een aantal bekende Vlamingen delen hun persoonlijke ervaringen op het vlak van gezondheid, beweging en voedingsgewoonten. Zo heeft bv. Selah Sue het over het leven met een depressie.

Ook alledaagse en herkenbare onderwerpen zoals slaapproblemen, maagklachten, zorgen voor anderen ... komen aan bod. Een extra troef van gezondthuis.be zijn de aangepaste recepten voor mensen die bv. gluten- of zoutvrij willen eten. Door de handige filter vind je recepten op maat van jouw individuele behoeften.

Gezondthuis.be is een gezamenlijk project van alle Wit-Gele Kruisprovincies en de federatie. De inhoud is gelinkt aan het magazine ‘Gezond thuis’ dat we viermaal per jaar aan onze patiënten bezorgen. Hier kan je je abonneren op het magazine.

Vertel het voort!

Maak jij mee onze website bekend? Vertel het aan patiënten, mantelzorgers, familie, vrienden of vind de pagina van Gezond Thuis op Facebook leuk.

Heb je een vraag bij een artikel of wil je de nieuwsbrief van gezondthuis.be ontvangen? Dan kan je makkelijk je gegevens achterlaten op de website.

Meer info:

Lisa De Pelsmaeker - Medewerker secretariaat & communicatie
Wit-Gele Kruis van Vlaanderen
lisa.de.pelsmaeker [at] vlaanderen.wgk.be
T. 02-739 35 11

© 2019 Wit-Gele Kruis