COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Workshop borstvoeding

Borstvoeding geven is een natuurlijk proces, maar ook een leerproces, soms met vallen en opstaan. Als je dit op voorhand weet, is het makkelijker om deze periode vlotter te laten verlopen.

0

Wat leer je?

In deze eenmalige workshop borstvoeding leggen we het verloop van de eerste dagen na de geboorte uit en geven we een aantal tips. Hoe leg je je kindje aan? Waar kan je op letten? Hoe kan je pijnlijke of gekwetste tepels voorkomen? Als je deze dingen reeds kent vóór de geboorte, kan je er nadien snel mee aan de slag. Maar je bent met z’n tweetjes, dus de baby moet ook nog leren. Heb je nadien nog vragen? Onze vroedvrouwen staan elke dag klaar om je te ondersteunen en te begeleiden.

Voor wie?

  • voor mama’s die voor de eerste keer borstvoeding willen geven of nog twijfelen en hierover meer informatie wensen
  • voor mama’s waarbij het de vorige keer niet zo vlot verliep
  • voor mama’s die hun kennis willen opfrissen
  • papa’s zijn ook welkom in hun ondersteunende rol bij de start van een borstvoeding

Kostprijs: De kostprijs van je deelname wordt rechtstreeks geregeld via je ziekenfonds. Dit systeem heet de derde betalersregeling. Neem dus zeker een kleefzegel van je ziekenfonds mee.

Inschrijven

Inschrijven voor de workshop kan via de vroedvrouwenlijn (016-66 06 00) of via het e-mailadres vroedvrouwen [at] wgkvlb.be 

 

Vraag een vroedvrouw aan
0

Als toekomstige of pas bevallen mama kan je voor een eerste afspraak of met vragen terecht op onze vroedvrouwenlijn die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereikbaar is. Bij aanvragen voor 16 uur komt er een vroedvrouw aan huis de volgende dag. 

  • 016-66 06 00
  • vroedvrouwen [at] wgkvlb.be  

© 2019 Wit-Gele Kruis