Gerust zorgcentrale Gerust zorgcentrale

Ben jij al 'Gerust'?

2 maart 2022
6 december 2023
Actua

CM en het Wit-Gele Kruis sloegen onlangs de handen in elkaar en lanceerden met 'Gerust' de grootste zorgcentrale in Vlaanderen, goed voor 44.000 abonnees. Vandaag vind je er het personenalarm, maar dat is slechts een startpunt. Gerust wil in de toekomst slimme oplossingen bieden voor de toenemende zorgnoden en een cruciale speler zijn op vlak van zorg op afstand en technologie.

De nieuwe zorgcentrale is er voor iedereen: of je nu in zorg bent bij het Wit-Gele Kruis of niet, of je nu aangesloten bent bij CM of niet. Bij Gerust kan je altijd terecht.

Helemaal Gerust

Alles blijft bij Gerust in goede handen. In noodsituaties druk je gewoon op de knop van jouw personenalarm. Wat dat betreft, blijft alles bij het oude. Onze dienstverlening achter de schermen is niet gewijzigd. Jouw vragen en noodoproepen worden nog steeds door dezelfde personen beantwoord.

Wat verandert er?

Als abonnee kreeg je alle informatie over de voorwaarden en tarieven van Gerust. Ze vervangen de huidige bepalingen van het personenalarm van het Wit-Gele Kruis.

Meer info op www.gerustzorgcentrale.be.