Sleuteloverhandiging aan Beau De Roose Sleuteloverhandiging aan Beau De Roose

344 nieuwe leasewagens voor verpleegkundigen van Wit-Gele Kruis

Oost-Vlaanderen

Aartselaar|Gent – 11 verpleegkundigen van Wit-Gele Kruis mogen vandaag een gloednieuwe wagen ophalen. De eerste in een reeks van 344 die dit jaar nog de revue passeren. In twee uur tijd krijgen ze alle nodige uitleg om met hun nieuwe bolide naar hun patiënten te rijden. De eerste sleutels werden officieel overhandigd door de CEO van mobiliteitspartner Alphabet. Wat nieuw is, is dat het deze keer om leasewagens gaat. “Dankzij leasing zetten we een grote stap vooruit om onze verpleeg- en zorgkundigen op een ‘zorgeloze’ manier tot aan de deur van onze patiënten te loodsen,” aldus An Rombaut, Facilitair directeur bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen.

Een stap vooruit

“Onze wagens zijn niet enkel het uithangbord van Wit-Gele Kruis, maar vooral een cruciaal werkinstrument voor onze verpleeg- en zorgkundigen. Een lease-oplossing was de enige juiste keuze voor onze organisatie,” geeft An Rombaut nog mee. “We zetten nu een grote stap vooruit naar verdere verduurzaming. Dankzij leasing kunnen we indien aangewezen meteen de overstap maken naar nieuwe technologieën. We zijn bovendien niet meer gebonden aan 1 fabrikant en kunnen tijdens de duur van het contract bijvoorbeeld flexibeler omgaan met leveringsproblemen in de automobielsector.”



Nieuwste technologie

Voor de verpleeg- en zorgkundigen maakt de overschakeling naar leasing onmiddellijk een groot verschil: ze zullen maximum 4 jaar met dezelfde wagen rijden, waardoor ze ook sneller over de nieuwste uitrustingen zullen beschikken. “Veiligheid en comfort staan voorop. Mijn wagen is ook mijn werkplek!” aldus Beau De Roose, zorgkundige bij team Petegem-Deinze.

Partnership met Alphabet

Sinds de oprichting in 1937 stond Wit-Gele Kruis zelf in voor het beheer van haar wagenpark, van de onderhandelingen en de aankoop van voertuigen tot en met het onderhoud en de verkoop van de afgeschreven wagens. Toen er werd beslist om over te schakelen naar leasing, koos Wit-Gele Kruis heel bewust – na doorloop van een openbare aanbesteding – Alphabet als partner. De mobiliteitspartner zal de komende vier jaar het operationele beheer van de voertuigen van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen verzorgen, en de juiste ondersteuning bieden tijdens en na de omschakeling. Het partnerschap markeert daarom een belangrijke mijlpaal in de moderne bedrijfsvoering van Wit-Gele Kruis, waarbij Alphabet professioneel advies en proactieve ondersteuning zal leveren bij het beheer van het wagenpark. Alphabet neemt ook de bestickering van de wagens voor hun rekening. Die blijft gelijk om de herkenbaarheid van Wit-Gele Kruis in het straatbeeld te blijven garanderen.

“We kijken ernaar uit om Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen te mogen adviseren en begeleiden in de transitie van hun wagenpark en hen de meerwaarde van een mobiliteitspartner te laten ervaren,” zegt Bart Cornu, Sales & Marketing Director bij Alphabet België.

***

Over Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Wit-Gele Kruis is de grootste organisatie voor thuisverpleging in Vlaanderen. In Oost-Vlaanderen verzorgen we maandelijks meer dan 17.000 patiënten. Wit-Gele Kruis – al 85 jaar een vaste waarde in de thuisverpleging – is gespecialiseerd in wondzorg, diabetes, palliatieve zorg, stoma- en incontinentiezorg, psychiatrische zorg, geriatrie, ergonomie en ethisch zorg verlenen. Als expert in thuisverpleging verlenen we zorg op maat volgens de meest recente verpleegkundige technieken. Warme zorg is de drijfveer van onze meer dan 1650 medewerkers, die in nauw contact staan met lokale huisartsen, ziekenhuizen, mantelzorgers en andere zorgpartners.

Meer info op www.witgelekruis.be

Over Alphabet

Alphabet is een wereldwijde toonaangevende leverancier in bedrijfsmobiliteit. De uitdagingen voor mobiliteit nemen elke dag toe. Bij Alphabet België willen we het leven van mensen gemakkelijker maken door hen te navigeren naar een betere mobiliteit. We gaan op zoek naar de juiste mobiliteitsoplossingen voor zowel de medewerkers van bedrijven als de bedrijven zelf, gaande van een mobiliteitskaart voor het openbaar vervoer, een wagen voor een korte termijn of een full service leasewagen voor 5 jaar. We zijn er immers van overtuigd dat een goede mobiliteitservaring niet alleen bijdraagt aan het succes van bedrijven maar ook aan het welzijn van de medewerkers.

Alphabet werd in 2001 opgericht als een divisie van de BMW Group. We hebben sindsdien een brede kennis opgebouwd die van ons in Europa een toonaangevende leverancier voor Business Mobility heeft gemaakt. We focussen op flexibele, duurzame en efficiënte mobiliteitsoplossingen die verder gaan dan louter wagenparkbeheer en het leveren van bedrijfsvoertuigen.

In België beheert Alphabet vandaag meer dan 55.000 voertuigen, goed voor een plaats in de top 4 van de sector en werken we met een gepassioneerd team van 200 medewerkers.

Meer informatie op www.alphabet.be

Terug naar overzicht