Hoe gaat Wit-Gele Kruis om met het coronavirus? Hier vind je de meest gestelde vragen.

Bart Meyers nieuwe algemene directeur

16 juni 2017
Bart Meyers en Neree Claes

Na de pensionering van Luc Bijnens, zochten we een nieuwe algemene directeur om vorm te geven aan het Wit-Gele Kruis Limburg. Na een intensief proces werd Bart Meyers aangesteld. Hij startte op 21 maart.

Bart Meyers heeft zelf een verpleegkundige achtergrond. Hij beschikt over uitgesproken leiderschapscompetenties en excelleert tijdens het coachen van mensen om het beste van henzelf te geven. Daarnaast bezit hij de vaardigheid om te sturen op cijfers en kwaliteitsnormen. Deze en andere kwaliteiten maken van hem de meest geschikte persoon om samen met onze 1.800 medewerkers, te streven naar onze missie: ‘warme, kwaliteitsvolle zorg thuis’.

Onze organisatie gaat verder aan de slag met haar sterktes en werkt aan haar verbeterpunten. Het veranderende zorglandschap vraagt flexibiliteit en groei. Hierbij geloven we sterk in de rol van de huisarts als spilfiguur in de eerste lijn. Daarom willen we jou, als huisarts, betrekken in de uitbouw van onze organisatie. Hoe kunnen we jou en jouw patiënten het beste bijstaan? Dat is de uitdaging.

Vanuit mijn eigen achtergrond als huisarts, sta ik open voor suggesties om de beste zorgen aan ons beider patiënten te bieden. Contacteer me gerust. Ik wil je alvast danken voor het vertrouwen in het Wit-Gele Kruis en zijn medewerkers.

 

dr. Neree Claes
Voorzitter Wit-Gele Kruis Limburg
neree.claes [at] limburg.wgk.be

Voorzitter Neree Claes

Bekijk ook

Bart Meyers

Bart Meyers neemt de fakkel over van Luc Bijnens

Bart Meyers is sinds 2012 directeur patiëntenzorg in het psychiatrisch ziekenhuis Bethaniënhuis (vzw Emmaüs) maar kan al een mooi palmares in de zorgsector voorleggen.

 

 

© 2019 Wit-Gele Kruis