Bart Meyers en Neree Claes Bart Meyers en Neree Claes

Bart Meyers nieuwe algemene directeur

Na de pensionering van Luc Bijnens, zochten we een nieuwe algemene directeur om vorm te geven aan het Wit-Gele Kruis Limburg. Na een intensief proces werd Bart Meyers aangesteld. Hij startte op 21 maart.

Bart Meyers heeft zelf een verpleegkundige achtergrond. Hij beschikt over uitgesproken leiderschapscompetenties en excelleert tijdens het coachen van mensen om het beste van henzelf te geven. Daarnaast bezit hij de vaardigheid om te sturen op cijfers en kwaliteitsnormen. Deze en andere kwaliteiten maken van hem de meest geschikte persoon om samen met onze 1.800 medewerkers, te streven naar onze missie: ‘warme, kwaliteitsvolle zorg thuis’.

Onze organisatie gaat verder aan de slag met haar sterktes en werkt aan haar verbeterpunten. Het veranderende zorglandschap vraagt flexibiliteit en groei. Hierbij geloven we sterk in de rol van de huisarts als spilfiguur in de eerste lijn. Daarom willen we jou, als huisarts, betrekken in de uitbouw van onze organisatie. Hoe kunnen we jou en jouw patiënten het beste bijstaan? Dat is de uitdaging.

Vanuit mijn eigen achtergrond als huisarts, sta ik open voor suggesties om de beste zorgen aan ons beider patiënten te bieden. Contacteer me gerust. Ik wil je alvast danken voor het vertrouwen in het Wit-Gele Kruis en zijn medewerkers.

 

dr. Neree Claes

Voorzitter Wit-Gele Kruis Limburg

neree.claes@limburg.wgk.be

Voorzitter Neree Claes

Terug naar overzicht