Bezoek de nieuwe verpleegpost in Ertvelde op Dag van de Zorg

Oost-Vlaanderen

Tijdens Dag van de Zorg op 15 mei gooit Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen de deuren open van haar gloednieuwe verpleegpost in Ertvelde. Tussen 10u en 17u kan je er terecht om het uitgebreide dienstenaanbod van Wit-Gele Kruis te ontdekken. Je maakt er ook kennis met de lokale verpleegkundigen die patiënten verzorgen van Belzele tot Boekhoute. Exact 3 maanden na de opening, kan nu ook iedereen die geen patiënt is, een kijkje nemen in de verpleegpost. Volg een rondleiding door het gebouw dat daarnaast ook dienst doet als teamlocatie. Maar liefst 4 lokale teams hebben hier hun thuisbasis.

Programma Dag van de Zorg

Laat je bloeddruk meten en kom meer te weten over ergonomie dankzij onze gespecialiseerde verpleegkundigen. Bezoek de diëtisten voor advies over een gezonde levensstijl en geniet van hapjes en drankjes die bewijzen dat lekker en gezond hand in hand gaan.

Sla een praatje met één van onze lokale verpleegkundigen, maak van de gelegenheid gebruik om al je vragen te stellen. Twijfel je of een naaste thuisverpleging kan gebruiken? Onze medewerkers geven maar al te graag professioneel advies. Of heb je misschien zelf zin in een job in de zorg? Ontdek dan de voordelen van werken bij Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Wie meteen een sollicitatieprocedure opstart, wordt verwend met een goodiebag!

Dienstverlening verpleegpost

Sinds 15 februari hoeven patiënten uit de regio die nog mobiel zijn niet langer thuis te blijven voor hun ambulante zorgen. Met of zonder afspraak kunnen ze daarvoor elke werkdag tussen 12u en 16u in de Pastorijstraat 70B terecht. De verpleegpost in Ertvelde is de eerste in de rij van een aantal verpleegposten die Wit-Gele Kruis in de toekomst in Oost-Vlaanderen wil opstarten.

Praktisch

Adres: Verpleegpost Ertvelde, Pastorijstraat 70B – 9940 Ertvelde

Zondag 15 mei van 10u tot 17u

Voor patiënten:

Kom langs, met of zonder afspraak, van maandag tot vrijdag tussen 12u en 16u, neem het voorschrift van je huisarts mee.

Meer info of een afspraak maken? Contacteer verpleegpostertvelde@wgkovl.be of 09 265 69 37.

Terug naar overzicht