COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Bezoek Wit-Gele Kruis tijdens Dag van de Zorg 2017!

13 maart 2017
Logo Dag van de Zorg

Op zondag 19 maart (Dag van de Zorg) kan je een bezoekje brengen aan 3 Wit-Gele Kruis locaties in Oost-Vlaanderen! In Zottegem, Nevele-Vinkt en De Pinte-Zevergem zetten ze de deuren open om jullie welkom te heten. Je maakt er met een hapje en een drankje kennis met onze verpleeg- en zorgkundigen.

  • Op zondag 19 maart organiseert Wit-Gele Kruis team Nevele-Vinkt een kaart- en bingonamiddag met hapje en drankje, ter gelegenheid van de Dag van de Zorg. Iedereen is welkom van 14u tot 17u in Zaal Te Lande, in de Vinktstraat 28 in Zeveren. Iedere aanwezige ontvangt ook een attentie.
  • Team De Pinte-Zevergem staat met een infostand aan het gemeentehuis van De Pinte (Baron De Gieylaan), ter gelegenheid van de Dag van de Zorg. Iedereen is welkom van 10u tot 14u om kennis te maken met het verpleegteam van Wit-Gele Kruis in De Pinte & Zevergem.
  • Wit-Gele Kruis organiseert ook een opendeurdag in haar gebouw in Zottegem, Kastanjelaan 2, ter gelegenheid van de Dag van de Zorg. Iedereen is welkom van 14u tot 17u om – met een hapje en een drankje – kennis te maken met de twee verpleegteams van Wit-Gele Kruis in Zottegem.

Neem zeker eens een kijkje op de website van Dag van de Zorg voor het overzicht van onze aanwezig teams.

© 2019 Wit-Gele Kruis