COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Consortium Thuisverpleging Limburg & Zorggezind lanceren campagne handhygiëne

27 oktober 2020
Campagne handhygiëne

Onder het motto ‘Zorgende handen zijn propere handen’ lanceert het Wit-Gele Kruis Limburg samen met het Consortium Thuisverpleging Limburg en Zorggezind, het netwerk van Vlaamse diensten voor gezinszorg, in november de eerste gezamenlijke campagne handhygiëne in de eerstelijn.

Handhygiëne: het visitekaartje van de zorgverlener

Handhygiëne is cruciaal voor goede en veilige zorg. Het is de meest doeltreffende maatregel om zorginfecties te voorkomen. We worden steeds meer geconfronteerd met multi-drugresistente organismen zodat een blijvende aandacht voor preventieve maatregelen essentieel is. 

Doelgroep

De zorgorganisaties Wit-Gele Kruis Limburg, Zorggezind, VP Plus, Thuisverpleging De Voorzorg, i-mens, Mederi en Altrio bundelen daarom de krachten in een grootse campagne. Deze wordt zowel binnen de eigen organisaties en leden als bij patiënten, cliënten, mantelzorgers en het ruime publiek verspreid.

Campagnemateriaal

Het campagnemateriaal omvat onder andere flyers voor patiënt/cliënt (formaat A5) en affiches (formaat A3). Indien je wenst kan je deze bestellen via communicatie [at] limburg.wgk.be. Laat ook even weten hoeveel stuks van de flyers en/of affiches je wenst en waar ze bezorgd moeten worden.

Bekijk hier de affiche »

Bekijk hier de flyer »

 

affiche campagne handhygiëne

© 2019 Wit-Gele Kruis