Dag van de zorg Dag van de zorg

Dag van de zorg - thuisverpleging in Aalst

Vlaanderen
Oost-Vlaanderen

Tijdens Dag van de Zorg op 19 maart gooit Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen de deuren open van haar teamlocatie in Aalst. Vier lokale teams hebben er hun thuisbasis: Aalst-stad, Aalst-zuid, Mijlbeek en Gijzegem-Hofstade. Tussen 10u en 17u kan je in de Kwalestraat terecht om kennis te maken met het uitgebreide dienstenaanbod van Wit-Gele Kruis. En je kan er in primeur de gloednieuwe e-scooter ontdekken!

 

Programma Dag van de Zorg

Laat je bloeddruk meten en kom meer te weten over complexe zorgen dankzij onze gespecialiseerde verpleegkundigen. Bezoek de diëtisten voor advies over een gezonde levensstijl en geniet van hapjes en drankjes die bewijzen dat lekker en gezond hand in hand gaan. Sla een praatje met één van onze lokale verpleegkundigen en maak van de gelegenheid gebruik om al je vragen te stellen. Twijfel je of een naaste thuisverpleging kan gebruiken, of denk je dat een personenalarm een oplossing kan zijn? Onze medewerkers geven je graag professioneel advies.

Uitdagingen in Aalst

De Dag van de Zorg staat dit jaar in het teken van Werken in de zorg. “In Aalst hebben we een aantal vacatures openstaan, zowel in de stad zelf als de ruimere regio,” aldus teamcoach regio Aalst Katy Paulus. “Vandaag zetten we onze troeven dan ook volop in de kijker: we zijn een grote organisatie, dus je kan rekenen op excellente ondersteuning, en toch kan je heel lokaal en zelfstandig werken. We zijn echter niet blind voor de uitdagingen van de stad, en gaan steeds op zoek naar oplossingen, bijvoorbeeld voor mobiliteit. Binnenkort gaan we van start met een test met elektrische scooters, en die kan je hier in primeur ontdekken.”

Inwerktraject

Wit-Gele Kruis verwelkomt nieuwe medewerkers met een persoonlijke aanpak, zodat ze zich meteen thuis voelen. Zo is Ulrike (rechts op de foto), al acht jaar contactverpleegkundige in Aalst-stad, meter van verpleegkundige Sofie. “Je gaat zelf de baan op, maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond,” vertelt Sofie. “Niet alleen krijgen we extra inwerktijd, maar ik kan ook altijd bij Ulrike terecht.” Wie zondag een sollicitatieprocedure opstart, wordt verwend met een goodiebag.

Praktisch

Adres: Wit-Gele Kruis Aalst, Kwalestraat 113A, 9320 Aalst

Zondag 19 mei van 10u tot 17uVoor meer informatie kan u contact opnemen met:

Annelies Vermandel, verantwoordelijke communicatie & marketing, 0477/25 43 60 of annelies.vermandel@wgkovl.be

 

Terug naar overzicht