COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Nieuwe algemeen directeur voor Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

17 januari 2019

Gent, 17 januari 2019 – Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen heeft een nieuwe algemeen directeur. Wim Allemeersch start op 1 februari 2019 en zal de leiding overnemen van Katlyn Colman. Dat heeft de Raad van Bestuur bekendgemaakt.

De 50-jarige Allemeersch oefende verschillende functies uit in de zorgsector waarvan enkele jaren als adjunct-algemeen directeur van het St.-Rembert ziekenhuis in Torhout en laatst als operationeel directeur bij AZ Delta in Roeselare. Hij studeerde af als handelsingenieur en licentiaat in de medisch-sociale wetenschappen aan de KUL.
Vincent Vandevelde, voorzitter van de Raad van Bestuur, licht toe: “Met Wim Allemeersch halen we heel wat ervaring aan boord. We zijn ervan overtuigd dat hij samen met ons de zorguitdagingen van de toekomst kan aangaan en het schip in goede banen zal leiden.”
Wim Allemeersch kijkt uit naar zijn start: “Het is een eer om te mogen verder schrijven aan het verhaal van Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Ik kijk er naar uit om met deze gemotiveerde ploeg aan de slag te gaan.”

Contact
Team Communicatie
communicatie [at] wgkovl.be | T. 09 285 65 45
Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen | Jenny Tanghestraat 2 | 9050 Gent (Ledeberg)
www.witgelekruis.be              

© 2019 Wit-Gele Kruis