COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Pensioenviering Luc Bijnens

10 maart 2017

Een colonne van meer dan 100 Wit-Gele Kruisauto's begeleidde algemeen directeur Luc Bijnens naar zijn pensioenviering. Een complete verrassing voor hem & een onvergetelijke avond voor iedereen!

Luc Bijnens, algemeen directeur van het Wit-Gele Kruis Limburg, gaat binnenkort met pensioen. Na meer dan 35 jaren aan het roer laat hij een mooie erfenis na. Zijn medewerkers zijn hem erg dankbaar voor alles wat hij voor hen betekende en voor de duizenden patiënten die we in de loop der jaren mochten verzorgen. Daarom wilde ze hem op een gepaste wijze vieren.

Zo zorgden ze voor een echte 'nurse pride': een colonne van meer dan 100 Wit-Gele Kruisauto's die hem begeleidde van aan C-mine tot aan Hangar 58 (waar het pensioensfeest doorging). Daar vertelden een aantal interne en externe genodigden verschillende anekdotes uit zijn rijkgevulde carrière. Eén voor één bedankten ze hem ook voor zijn tomeloze inzet & brede maatschappelijke betrokkenheid en visie. Of zoals de voorzitter van Wit-Gele Kruis van Vlaanderen het zei: 'Luc ademt thuisverpleging!'

© 2019 Wit-Gele Kruis