Hoe gaat Wit-Gele Kruis om met het coronavirus? Hier vind je de meest gestelde vragen.

Wit-Gele Kruis van Antwerpen genomineerd voor Zorgwerkgever van het jaar 2018

08 juni 2018

Op donderdag 7 juni werd in de Eskimofabriek in Gent het Wit-Gele Kruis van Antwerpen genomineerd voor Zorgwerkgever van het jaar 2018. De wedstrijd is een jaarlijks initiatief van mediabedrijf ZorgAnders.

Er werden in totaal 10 awards uitgereikt. Voor de meest gegeerde award, die van Zorgwerkgever van het jaar, schreven 15 kandidaten zich in. Een negenkoppige vakjury ging op zoek naar de zorgwerkgever van het jaar op basis van een inhoudelijk dossier en een mondelinge verdediging. We behaalden een plaats in de top 3, wat ons deze mooie nominatie opleverde.

Algemeen directeur Stefaan Sarens reageert: “We zijn heel fier op deze nominatie. Onze medewerkers leveren elke dag opnieuw fantastisch werk bij de patiënten thuis. Als organisatie ondersteunen we hen maximaal in hun job. Recent universitair onderzoek bevestigde ook dat we erg sterke resultaten neerzetten als werkgever. Een nominatie voor Zorgwerkgever van het jaar is dan ook een mooie waardering. Dat wil echter niet zeggen dat we bij de pakken blijven zitten. We blijven hard werken aan onze kwaliteit, zowel naar onze patiënten als naar onze medewerkers toe.”

Ook directeur personeelsbeleid Véronique Grossi is enthousiast en verklaart de nominatie als volgt: “Onze medewerkers halen elke dag opnieuw alles uit de kast om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten te verzekeren. We vinden het dan ook onze plicht en verantwoordelijkheid om hen op dezelfde manier te ondersteunen als zij hun patiënten: professioneel, betrokken én met een warm hart. Dat is de sleutel van ons succes volgens mij.”

Meer info over het Wit-Gele Kruis van Antwerpen als werkgever vind je op www.meerdaneenjob.be.

© 2019 Wit-Gele Kruis