Wit-Gele Kruis van Antwerpen thuiszorgorganisatie van het jaar

21 april 2023
Wit-Gele Kruis van Antwerpen is thuiszorgorganisatie van het jaar

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen werd gisteren verkozen tot thuiszorgorganisatie van het jaar. ZORG Magazine organiseert jaarlijks een gala-uitreiking dat de Vlaamse zorgsector samenbrengt. Een professionele vakjury reikt daar 10 awards uit voor zorgorganisaties. Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen wist deze jury te overtuigen voor de titel thuiszorgorganisatie van het jaar.

Wit-Gele Kruis van Antwerpen als winnaar

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen biedt een brede waaier aan thuiszorgdiensten. Je kan in iedere levensfase rekenen op ondersteuning van het Wit-Gele Kruis. Algemeen directeur Stefaan Sarens bedankt niet alleen de jury, maar ook al de collega’s die iedere dag het beste van zichzelf geven.

“We staan hier dankzij al de collega’s”

“Het is fijn dat de vakjury erkent hoe hard het Wit-Gele Kruis van Antwerpen werkt aan kwaliteitsvolle en warme thuiszorg.” Stefaan benadrukt dat het winnen van de award enkel mogelijk was dankzij de inzet van iedere collega. “Het is dankzij de professionele en enthousiaste inzet van al onze collega’s dat we zo’n sterk dossier konden inleveren. Ik ben enorm trots op wat zij iedere dag realiseren bij de patiënten thuis. Deze award is er eentje voor én door hen.”
 

Wit-Gele Kruis van Antwerpen is thuiszorgorganisatie van het jaar

© 2023 Wit-Gele Kruis