Over Gezond Thuis

'Gezond Thuis' is het magazine van het Wit-Gele Kruis. Zowel online als in het geschreven magazine vind je informatie over zorg en gezondheid thuis: artikels van experten uit de sector, getuigenissen, tips, nieuwe ontwikkelingen ...

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe artikels?

  • Al onze patiënten ontvangen GRATIS het magazine 'Gezond thuis' in hun brievenbus. Ben jij geen patiënt (meer) en wil jij toch ook het papieren magazine ontvangen? Abonneer je via dit aanvraagformulier op het papieren magazine dat 4 keer per jaar verschijnt.
  • Schrijf je via onze nieuwsbrievenmodule in voor de nieuwsbrief voor patiënten en mantelzorgers. Zo krijg je elke maand een Gezond Thuis-nieuwsbrief in je mailbox.
  • Bezoek onze Facebookpagina en vind onze pagina leuk. Zo ontvang je de laatste updates in je nieuwsoverzicht.

Adreswijzigingen of opzeggingen magazine

Ben je verhuisd of wil je jouw abonnement op het magazine opzeggen? Geef je adreswijziging of opzegging door aan info@vlaanderen.wgk.be. Gelieve dan ook het nummer op de plastic folie mee te delen (voor verzendingen met de post).

Benieuwd naar ons Gezond Thuis-magazine?

Al onze Gezond Thuis-magazines zijn ook digitaal raadpleegbaar in onze sectie 'Publicaties'. Klik snel door op onderstaande link om te zien wat je van het magazine mag verwachten.