Missie Missie

Missie

We willen patiënten de kans geven om zo lang mogelijk, op een verantwoorde manier, in hun vertrouwde omgeving verzorgd te worden. We organiseren toegankelijke, kwaliteitsvolle en menswaardige thuisverpleging (continue, gecoördineerde en georganiseerde verpleegkundige zorg) met aanvullende diensten (zorgcentrale en personenalarmering ... ) en realiseren zo individuele totaalzorg op maat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Si mala non sunt, iacet omnis ratio Peripateticorum. Hic ambiguo ludimur. Quaerimus enim finem bonorum. Vide, quantum, inquam, fallare, Torquate. Occultum facinus esse potuerit, gaudebit; Duo Reges: constructio interrete. Sed ad bona praeterita redeamus. Non laboro, inquit, de nomine.

Hic ambiguo ludimur. Quaerimus enim finem bonorum. Vide, quantum, inquam, fallare, Torquate. Occultum facinus esse potuerit, gaudebit; Duo Reges: constructio interrete. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Si mala non sunt, iacet omnis ratio Peripateticorum. Hic ambiguo ludimur. Quaerimus enim finem bonorum. Vide, quantum, inquam, fallare, Torquate.

Quantum, inquam, fallare, Torquate. Occultum facinus esse potuerit, gaudebit; Duo Reges: constructio interrete. Sed ad bona praeterita redeamus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Si mala non sunt, iacet omnis ratio Peripateticorum. Hic ambiguo ludimur. Quaerimus enim finem bonorum. Vide, quantum, inquam, fallare, Torquate.

Deze informatie is afhankelijk van je locatie

Geef je locatie in zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Let op dat je de locatie van de zorg opgeeft als die niet hetzelfde is als je huidige locatie.

Antwerpen

Onze missie

Wij willen dé referentie zijn in thuisverpleging. Om dat te realiseren, zetten we zes thema’s centraal in onze missie.

Onze kernwaarden, ons DNA

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen is een sterk waardegedreven organisatie. Deze elementen zijn bepalend voor ons DNA:

  • Respect - Wij zijn te gast in het huis van onze patiënt en respecteren hem en zijn leefomgeving maximaal.
  • Patiëntgerichtheid - De patiënt staat centraal in onze volledige zorg- en dienstverlening: alles wat we doen moet onze patiënten - direct of indirect – ten goede komen.
  • Kwaliteit - Wij bieden onze patiënten thuis een zo kwalitatief mogelijke zorg aan.
  • Professionaliteit - We zetten onze professionaliteit - die zich uit via onze kennis, kunde en attitude - ten volle in ten behoeve van onze patiënten.
  • Teamwork - Om de patiënten de best mogelijke zorg aan te bieden, werken we erg nauw samen met de patiënt zelf, zijn mantelzorgers, de verpleegkundige collega’s en alle zorgpartners van de patiënt.
Limburg

Missie Wit-Gele Kruis Limburg: "Samen warme, kwaliteitsvolle zorg aan huis"

West-Vlaanderen
Inzetten op kwaliteitszorg - Missie Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

Onze missie

We organiseren kwaliteitsvolle thuisverpleging.

We werken samen met alle betrokken zorgactoren om, in dialoog met de patiënt, totaalzorg op een maatschappelijke verantwoorde manier te organiseren.

 

 

 

Onze waarden

Onze 5 strategische doelstellingen

5 strategische doelstellingen - Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen - Missie

 

Kwaliteit en veiligheid voorop!

Samen voor kwaliteitsvolle en veilige zorg

Je verpleegkundige staat iedere dag klaar om je de best mogelijke zorgen aan te bieden. De dienst kwaliteit van het Wit-Gele Kruis zorgt voor de nodige ondersteuning om dag na dag te werken aan kwaliteit en veiligheid.

 

Vlaams-Brabant

Missie Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant

Het WGK Vlaams-Brabant is de voortrekker in het landschap van thuiszorg.

In samenwerking met de zorgvrager en de partners binnen haar of zijn zorgnetwerk, zet het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant, als expert in thuisverpleegkunde, maximaal in op een toegankelijke, geïntegreerde en hoogstaande kwalitatieve thuiszorg. Het doel is om proactief zowel effectieve als efficiënte antwoorden te bieden (aan) op de zorgnoden in de thuisomgeving en de transmurale zorgcontinuïteit te bewaken.

Hiertoe kiest het WGK Vlaams-Brabant voor een respectvolle, integrale benadering van elk individu met een aanpak op maat. Deze zorg wordt geboden door gemotiveerde, autonome en professionele medewerkers, geruggesteund door een warme organisatie waar sterk wordt ingezet op zelfontplooiing en innovatie. Het WGK Vlaams-Brabant is hiermee een magneetorganisatie voor zorgvragers en medewerkers.

Onze waarden

icoon zon

Warmte

Elke dag staan onze medewerkers met veel engagement in voor een hartverwarmende zorg, waarbij de patiënt centraal staat en waar nodig ook andere diensten worden betrokken.

Teamwerk

Onze missie kunnen we enkel waarmaken dankzij onze sterke collegialiteit en de goede samenwerking en communicatie met alle partners in de zorg. Ook de patiënt zelf en zijn eventuele mantelzorger willen we maximaal betrekken.

Dynamiek

We nemen het voortouw op vlak van kwalitatieve thuisverpleging en spelen vanuit onze expertise actief in op zorgnoden en evoluties door continu te investeren in onze dienstverlening en vernieuwende zorgconcepten.

Respect

We zijn als organisatie steeds toegankelijk voor elke patiënt, vanuit een fundamenteel respect voor elkeen. We willen op een authentieke manier goede zorg verlenen, met erkenning voor de eigenheid van elke patiënt als persoon.

Professionaliteit

Onze medewerkers zijn gekwalificeerd en kunnen rekenen op een sterke omkadering en permanente vorming om zich te blijven ontwikkelen tot autonome professional, volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Als lerende organisatie gaan we actief op zoek naar feedback bij onze stakeholders vanuit de betrachting om het steeds beter te doen.

Gedragscode

Andere