Gourmet van brochette van sint-jakobsnoten met champignons en zeekraal
Ingrediënten voor 4 personen
16 sint-jakobsnoten
1 el viskruiden
4 lente-uien
2 teentjes knoflook
200 g champignons
80 g zeekraal
olijfolie
Bereiding
-
1
Dep de sint-jakobsnoten goed droog en kruid ze met de viskruiden. Snijd de lente-ui in stukken van 2 cm. Rijg telkens 2 sint-jakobsnoten aan een spies met daartussen een stukje lente-ui. Bestrijk ze met olijfolie.
-
2
Maak de champignons schoon en snijd ze in partjes. Meng er de zeekraal onder en giet er een scheutje olijfolie bij. Pers er de look bij en schud alles goed door elkaar.
-
3
Bak een portie champignon- en zeekraalsalade in je pannetje. Schuif de groenten aan de kant van zodra de champignons mooi goudbruin zien (of schep ze op je bord). Bak er nu een visbrochette in tot de vis langs beide kanten goudbruin ziet.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
waarvan verzadigd: 1,10g
waarvan suiker: 1g
Lekker van bij ons