Papillot met zalm en mozzarella
Deze papillot van zalm zit boordevol vitaminen en voedingsstoffen en kan je het hele jaar door klaar maken.
Ingrediënten voor 4 personen
4 zalmfilets van elk 100 g
125 g mozzarella light
4 gepelde tomaten
1 citroen
Verse basilicum
8 zwarte olijven (ontpit)
1 eetlepel kappertjes
4 koffielepels olijfolie
Peper en een snufje zout
Bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C
-
2
Hak de olijven, kappertjes en basilicum fijn
-
3
Snij de gepelde tomaten en mozzarella in fijne plakjes
-
4
Bestrijk 4 vellen aluminiumfolie met een beetje olijfolie
-
5
Verdeel de olijven, kappertjes en basilicum over de vellen en leg op elk vel een zalmfilet
-
6
Beleg met plakjes tomaat en mozzarella
-
7
Besprenkel elk stukje zalm met een koffielepel olijfolie en een paar druppels citroensap
-
8
Kruid met peper en een zout
-
9
Vouw de folie dicht en verhit de papillotten 20 minuten in de warme oven.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie:
1482 kJ
/
358 kcal
Eiwitten:
25,90g
Vetten:
25g
waarvan verzadigd: 5,18g
waarvan verzadigd: 5,18g
Koolhydraten:
5.10g
waarvan suiker: 3,50g
waarvan suiker: 3,50g
Vezels:
2,90g
Natrium:
0,34g