COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Gezinszorg verzorgende

Gezinszorg

Een verzorgende van de dienst gezinszorg 'Beter Thuis' helpt je met je persoonlijke verzorging, begeleidt je tijdens activiteiten en verplaatsingen en doet huishoudelijke taken.

Kies jouw provincie voor meer informatie

Kies jouw provincie voor meer informatie

Bekijk ook

Hygiënische zorg ((haren) wassen, klaarmaken voor dag & nacht,...)

Hygiënische zorg

Heb je hulp nodig bij je dagelijkse verzorging? We helpen je met hygiënische zorg volgens je zorgbehoefte. Samen met jou en je mantelzorger bekijken we hoe we kunnen helpen bij je dagelijkse verzorging thuis en zorgen we dat jij je hier comfortabel bij voelt.

Praktische informatie over een zorgaanvraag, de verzorging of kosten & tegemoetkomingen

Praktische informatie

Wie kan een beroep doen op het Wit-Gele Kruis en wanneer? Hoeveel kost thuisverpleging? Wat moet je voorzien? Een antwoord op al je praktische vragen.

Patiënt Maria Lauwen

Maria woont terug thuis dankzij haar kinderen en gezinszorg

Tot haar herseninfarct een vijftal jaar geleden reed Maria Lauwen nog zelf met de auto. Maar de hele dag thuis zitten, dat is niets voor haar. Het liefst gaat ze een koffie drinken, shoppen of mee op reis met haar dochters. Maria probeerde na een zware val in een woonzorgcentrum te wonen, maar daar kon ze haar draai niet vinden. Nu woont ze terug thuis, dankzij de zorg van haar kinderen en de hulp van een verzorgende. 

© 2021 Wit-Gele Kruis