COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Vroedvrouwen genomineerd voor gouden pinard: stem jij voor ons?

04 april 2018
Gouden pinard

Op 3 mei 2018 reikt de Vlaamse Beroepsorganisatie van Vroedvrouwen voor de 2e maal 'De Gouden Pinard' uit: een prijs voor de beste individuele vroedvrouw en een prijs voor het beste vroedvrouwenteam

Het vroedvrouwenteam van Wit-Gele Kruis Limburg werd, samen met 14 andere teams, genomineerd voor "beste vroedvrouwenteam" van Vlaanderen. Nu hebben we jouw stem nodig!

Niet het aantal stemmen telt, maar wel de motivatie die erbij geschreven wordt is doorslaggevend. De jury houdt rekening met ALLE argumenten (zorg voor moeder en kind, evidence-based werken, samenwerkingen met andere partners, aandacht voor het hele gezin, kosteneffectiviteit, aandacht voor de fysiologie, ondersteuning bij borstvoeding,...). Kortom een persoonlijke toets die je kan ervaren in de zorg of in de samenwerking van onze vroedvrouwen.

Na de stemmingsronde zal een selectiecommissie de argumentatie doornemen en op basis hiervan de uiteindelijke winnaars kiezen. Niet het aantal stemmen zal dus de winnaars bepalen, wel de motivering in de stemmingsronde.  Stemmen is mogelijk tot 15/4 middernacht.

Kunnen we ook op jouw stem rekenen? Ga dan rechtstreeks naar het stemformulier »

Bekijk ook

Vroedvrouw aan huis

Zwangerschap en vroedvrouw aan huis

Zowel tijdens je zwangerschap als na de bevalling helpt een vroedvrouw jou en je baby thuis verder. Ook als alles vlot verloopt, is een regelmatig bezoek van een vroedvrouw nuttig.

Vroedvrouw aan huis

Vroedvrouw Elke komt langs om tips te geven voor mama en baby

Saskia heeft drie kindjes: Jolien (5), Jonas (3) en Jesse (14 maanden). Na elke bevalling schakelde ze een vroedvrouw van het Wit-Gele Kruis in. Vroedvrouw Elke werd haar steun in de eerste onzekere maanden.

Mammae-borstvoedingsaward voor vroedvrouwen Wit-Gele Kruis Limburg

Vroedvrouwen Wit-Gele Kruis Limburg winnaar Mammae-borstvoedingsaward

En de award gaat naar…

Het vroedvrouwenteam van het Wit-Gele Kruis Limburg sleepte de organisatie-award in de wacht.

© 2019 Wit-Gele Kruis