Biefstuk met een frisse kruidige tomatensalsa
Een lekker Vlaamse maaltijd dat ook nog eens glutenvrij is? Maak deze biefstuk met snijboontjes, aardappelen en een frisse tomatensalsa. Makkelijk en snel klaar te maken.
Ingrediënten voor 2 personen
Bereiding
-
1
Kook de aardappelen.
-
2
Snijd de snijbonen en kook ze.
-
3
Pel de sjalot en snijd het klein.
-
4
Was de tomaatjes en halveer ze.
-
5
Was de kruiden en knip ze klein.
-
6
Fruit de sjalot in de olie glazig. Bak de tomaatjes 1 minuut mee.
-
7
Roer van het vuur af de kruiden en de kappertjes er door.
-
8
Laat de salsa afkoelen en maak het op smaak met wat peper en tijm.
-
9
Bestrooi het vlees met peper.
-
10
Bak de biefstuk in enkele minuten in de hete margarine bruin.
-
11
Geef de salsa, aardappelen en de snijbonen er bij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
waarvan verzadigd: 4,45g
waarvan suiker: 5g
Een recept van gezondleven.be, geselecteerd en aangepast door één van onze diëtisten (incl. berekening voedingswaarde)