Tiramisu met aardbeien
Tiramisu met aardbeien, smaakt altijd op een zonnige dag!
Ingrediënten voor 4 personen
Bereiding
-
1
Leg 6 mooie aardbeien apart
-
2
Mix de rest van de aardbeien met 50 g suiker en de likeur tot een gladde saus
-
3
Breek de lange vingers in stukken
-
4
Rasp de koud bewaarde witte chocolade met een grove rasp
-
5
Klop de eierdooiers met de rest van de suiker en de vanillesuiker tot een luchtig mengsel
-
6
Roer de mascarpone erdoor
-
7
Schep een derde van het mascarponemengsel in een glazen schaal of coupe
-
8
Leg daarop de helft van de lange vingers en de helft van de aardbeiensaus
-
9
Schep daarboven de helft van het mascarponemengsel en de resterende lange vingers en aardbeiensaus
-
10
Dek af met de rest van het mascarponemengsel
-
11
Strijk de bovenkant glad en plaats in de koelkast
-
12
Garneer het geheel met de overgebleven aardbeien en de geraspte witte chocolade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
waarvan verzadigd: 22,77g
waarvan suiker: 73,30g