COVID-19: informatie en richtlijnen over het coronavirus en de vaccinatie? Bekijk onze 'coronapagina'.

Afstemmen met huisarts

Afstemming met huisarts

Om kwaliteitsvolle thuiszorg te kunnen verlenen aan onze patiënten is de afstemming tussen huisarts en thuisverpleegkundige een absolute voorwaarde.

0

Werking

De vaste wijkverpleegkundige neemt regelmatig contact met de huisarts in functie van de noodzaak van de zorgsituatie. Daarnaast wordt er een aantal keer per jaar een gestructureerd overleg met de huisarts gepland. Hierin kan de evolutie van chronische patiënten besproken worden, maar kunnen ook nieuwe ontwikkelingen in de zorg en meer specifiek binnen het Wit-Gele Kruis Limburg aan bod komen.

0

Vragen?

Nele Van Meer
Nele van Meer
Domeincoördinator netwerking
nele.vanmeer [at] limburg.wgk.be
089-36 00 74 

 

Je kan ook steeds terecht bij de Wit-Gele Kruisafdeling in je buurt

Bekijk ook

Digitale overlegtool

Digitale overlegtool met huisarts

In samenwerking met de huisartsenpraktijk Medi-Mine en Dr. Jacques Germeaux werd een digitale overlegtool ontwikkeld waarbij verpleegkundigen patientenbesprekingen digitaal kunnen samenvatten en analyseren met de huisarts.

MDO digitaal

Digitaal multidisciplinair overleg (MDO) vergoedbaar

Sinds een tijdje biedt de overheid de mogelijkheid om het multidisciplinair overleg (MDO) digitaal te laten plaatsvinden en dit ook voor jou als huisarts vergoedbaar te maken. 

mijnWGK voor zorgverleners

mijnWGK voor zorgverleners

mijnWGK is jouw tool voor een optimale interdisciplinaire samenwerking met de thuisverpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis.

© 2021 Wit-Gele Kruis