STEUN ONZE ACTIE voor een betere financiering: klik op deze link om naar onze actiewebsite te surfen. Je vindt er onze vraag aan de overheid en het formulier om ons te steunen.

Verpleegkundige
Verpleegkundige

Onze aanpak

24/7

Je vertrouwd verpleegteam is 24 uur op 24 uur, elke dag van het jaar telefonisch bereikbaar. ’s Nachts beantwoordt de medewerker van de zorgcentrale de telefoon. Deze medewerker geeft jouw boodschap door aan je vertrouwde verpleegkundige. Aarzel niet het Wit-Gele Kruis in jouw buurt te contacteren.

Procedures en protocollen

Onze verpleegkundigen en zorgkundigen beschikken over actuele procedures van alle verpleegkundige zorgen. Zij kunnen hierop terugvallen om de verschillende stappen te checken, bij vragen en nood aan extra info. Dankzij de tablet kunnen ze deze procedures steeds raadplegen.

Diversiteit

Het ultieme doel is dat jij als patiënt en alle medewerkers zich comfortabel voelen met diversiteit en een open dialoog durven aangaan. Daarom focust ons algemeen beleid ook op ethiek, diversiteit en taal. We integreren de toenemende diversiteit continu in onze werking met gerichte acties.

© 2023 Wit-Gele Kruis