Patiëntervaringen

De ervaringen van onze patiënten zijn heel belangrijk. Positieve feedback geeft onze thuisverpleegkundigen voldoening, van andere feedback willen we leren om onze zorg verder te verbeteren. Lees hier enkele getuigenissen.

Mijn thuisverpleegkundige is zorgzaam en bezorgd. Ze kent me vanbinnen en vanbuiten en ziet meteen als er iets scheelt.

Ik zoek met mijn verpleegkundige steeds naar de beste en meest comfortabele oplossing. Zo wees de verpleegkundige me op het bestaan van een tillift. 

Geen enkele palliatieve eenheid kan doen wat het Wit-Gele Kruis voor onze tante heeft gedaan. Jullie volgden mee haar ritme. Een dikke pluim voor jullie inzet! Een heel dikke merci.

Het is fijn dat jullie goed samenwerken met de wondzorgverpleegkundige van het ziekenhuis. Zo hoef ik me geen zorgen te maken.

Wat ze me allemaal vertelden over diabeteszorg, had ik graag jaren eerder geweten… Dan had ik mijn pilletjes wel wat correcter ingenomen, meer rekening kunnen houden met mijn voeding en extra kunnen bewegen. Zo hadden we de opstart van injectie misschien nog wat kunnen uitstellen.

Ik prijs mij gelukkig dat zo een fantastisch team mijn vrouw komt verzorgen. Jullie zijn stuk voor stuk vriendelijke en aangename mensen, nooit is het te veel wat de situatie ook is. Door jullie passie, toewijding en alertheid kunnen wij nog genieten van mooie momenten. Jullie zijn de ‘engeltjes’ onder de verpleegkundigen. Voor sfeer en gezelligheid, verzorging en behulpzaamheid, een welgemeende 10.